2022-09-21
等左咁耐,終於等到天氣涼左少少喇!!急不及待約埋一班朋友去打邊爐。今次揀左位置方便,座落旺角瓊華,而且仲係無限時任食,唔會怕掛住傾計唔夠時間食野嘅「馬祖無限時台灣養生涮涮鍋」🍲。【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】$398湯底放,方面有十多種選擇,今次就叫左爆漿熔岩芫荽豆腐鍋拼台灣養生醉雞涮涮鍋,芫荽湯底入邊有海量芫荽,特濃芫荽味!芫荽愛好者必點!!醉雞鍋都非常足料,好香酒味,雞件嫩滑。肉類方面可以任點:Prime Grade 安格斯牛頸脊Prime Grade 美國安格斯牛肉西班牙伊比利亞黑毛豬西班牙無激素雞豬肉片因為係任食放題,食物可以係平板落單,野飲可以去大堂飲品櫃任拎!除左有一般汽水,涼茶同紙包飲品之外,必須一提嘅係數款手工茶飲,好味又健康!餐廳環境光猛,座位闊落,除左肉類高質 其他配菜都好出式,有是日海鮮、花膠片、鮮炸魚皮、手工三寶丸等等。蔬菜方面除左一般選擇,娃娃菜、唐生菜之外,竟然有羽衣甘藍提供添!每枱仲會送一碟即炸黃金地瓜條,比你配四種口味嘅shake shake粉黎食。最後,每人仲可以揀一款甜品作結☺️我今次就揀左朱古力味嘅movenpick雪糕喇🥰。咁多選擇仲要係無限時放題,
【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】$398
肉類方面可以任點:
Prime Grade 安格斯牛頸脊
Prime Grade 美國安格斯牛肉
西班牙伊比利亞黑毛豬
西班牙無激素雞豬肉片
咁多選擇仲要係無限時放題,超級抵食!要試啊!!