💝龍蝦蟹肉包配凱薩沙律薯條 $188呢度嘅招牌龍蝦蟹肉包🔱龍蝦蟹肉份量非常豐富😍甚至令人不知該從何入手🤣醬汁味道剛好,不會蓋過食材本身的鮮甜😌咬到啖啖爽口彈牙的龍蝦肉🦞而且仲有滿滿的蟹肉沙律🦀牛油軟包香甜鬆軟🍞焗得外脆內軟,同龍蝦沙律好夾😋配菜雖然不是我最愛的粗薯條🍟但咬落依然十分香脆、新鮮熱辣🔥另外仲有一個貼心位就係可以揀開兩份😉方便各位同朋友開心 share 🥳••••••••••••••••••••••••••••••💝拿破崙羅勒茄蓉汁鮮蜆手工闊條麵 $88闊條麵口感煙韌有嚼勁🍝係我個人最愛的意粉質感🥰鮮茄醬鹹甜適中,十分開胃🍅蜆肉隻隻都大大粒、味道鮮甜🐡整體感覺十分健康,清新之選⚡️••••••••••••••••••••••••••••••💝大吉嶺芝士奶蓋(凍) +$11💝清香四季春(凍)如圖所見,芝士奶蓋係非常厚🤩而且口感又滑又濃🥰搭配淡味的大吉嶺茶,甜度平衡得剛好👌🏻個人認為呢杯飲品以$11來說十分高質😙強烈推薦大家加少少錢試下呢個特飲❣️••••••••••••••••••••••••••••••#medmad_forfood_mongkok #龍蝦 #蟹肉 #軟包 #凱撒
💝龍蝦蟹肉包配凱薩沙律薯條 $188
呢度嘅招牌龍蝦蟹肉包🔱
龍蝦蟹肉份量非常豐富😍
甚至令人不知該從何入手🤣
醬汁味道剛好,不會蓋過食材本身的鮮甜😌
咬到啖啖爽口彈牙的龍蝦肉🦞
而且仲有滿滿的蟹肉沙律🦀
牛油軟包香甜鬆軟🍞
焗得外脆內軟,同龍蝦沙律好夾😋
配菜雖然不是我最愛的粗薯條🍟
但咬落依然十分香脆、新鮮熱辣🔥
另外仲有一個貼心位就係可以揀開兩份😉
方便各位同朋友開心 share 🥳
💝拿破崙羅勒茄蓉汁鮮蜆手工闊條麵 $88
闊條麵口感煙韌有嚼勁🍝
係我個人最愛的意粉質感🥰
鮮茄醬鹹甜適中,十分開胃🍅
蜆肉隻隻都大大粒、味道鮮甜🐡
整體感覺十分健康,清新之選⚡️
💝大吉嶺芝士奶蓋(凍) +$11
💝清香四季春(凍)
如圖所見,芝士奶蓋係非常厚🤩
而且口感又滑又濃🥰
搭配淡味的大吉嶺茶,甜度平衡得剛好👌🏻
個人認為呢杯飲品以$11來說十分高質😙
強烈推薦大家加少少錢試下呢個特飲❣️
#medmad_forfood_mongkok
#龍蝦 #蟹肉 #軟包 #凱撒沙律 #薯條 #羅勒 #茄蓉 #蜆 #闊條麵 #茶聊 #西式料理 #lobster #crabmeat #bun #caesarsalad #fries #tomato #tomatosauce #clam #fettuccine #westernfood #eatwithfoodiez
#旺角美食 #香港美食
龍蝦蟹肉包配凱薩沙律薯條