好少打食評都要抽時間回顧一下。Book左兩位食六點至八點半,雖然遲到十分鐘,但已經見到接近全場爆滿,連平日都咁爆實在好厲害。然後兩個人都有得被安排坐卡位,實在好感激d staff。普遍黎講,魚生,壽司,天婦羅,炸物等等都做得比同區其他收緊差唔多價錢既放題好,偏向新鮮,質素唔錯。甚至冇乜人會嗌既牛肉烏冬都整得好有質感,夠咬口。最搞笑係你張order紙寫幾多份量廚房真係交出幾多份量,唔會話按人數調整番份量,非常老實。而每一件食物,包括埋甜品(榛子撻等),都整得好精緻小巧,外型又靚,可以俾大家試晒每樣唔同既食物之餘,又唔會太飽太滯,更唔會食唔晒浪費。飲品同雪糕雪條可以自己出去chill櫃攞,有幾個櫃,放滿唔同大牌子既飲品,例如巨峰提子汁,Mr果汁,檸檬茶,菊花茶,基本上好似一個便利店飲品櫃,唔似其他放題只得d例牌汽水。服務方面都唔錯,好多staff周圍走,但我就試過係地下撿到staff忙碌中跌低既order紙,呢個就解釋點解有時會漏單。不過好似有d趕,六點九已經嗌埋單先,八點正完全截單,八點半請d食客走。但整體ok,有機會會再去,物有所值