2024-10-10
🎀旺角。在港享受熱辣辣烤魚串燒店🐟🎀🪄店名* #我要烤魚串燒烤魚專門店🔮地址* 旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 1樓1A號舖🔮🗾分店地區🗾 銅鑼灣,旺角💰價錢$682 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_川菜#pickyme_串燒#pickyme_海鮮➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵好耐之前有去過銅鑼灣分店 今次再黎到旺角試下 門口一樣都係擺放兩隻羊駝公仔 裝修上都係偏中式 仲有好多展示牌字句幾特別 旺角店空間會大少少~分開兩個區域 中間系上菜區 座位寬敞舒適 岩曬多人聚會👍🍽️食物質素🍽️烤魚選擇只有兩款魚類 分別系鱸魚及清江魚 有四款口味提供 但不辣就只有番茄湯底 本身烤魚內已包有六配菜組合 之後再根據個人喜好加不同火鍋配菜及烤魚配菜 更有多款串燒可供選擇 夠曬滿足~👀評分💖💖💖💖🪄番茄烤鱸魚$298今次我地揀選左鱸魚 呢款魚既魚肉會比較多 魚香味夠濃郁 份量都幾大條 夠曬2-3人食用 質感會較實 骨比較大條容易食用 揀左番茄湯底 魚肉吸入湯底精華 酸酸甜甜十分
🪄店名* #我要烤魚串燒烤魚專門店
🗾分店地區🗾 銅鑼灣,旺角
💰價錢$682 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵
🍽️食物質素🍽️
🪄番茄烤鱸魚$298
今次我地揀選左鱸魚 呢款魚既魚肉會比較多 魚香味夠濃郁 份量都幾大條 夠曬2-3人食用 質感會較實 骨比較大條容易食用 揀左番茄湯底 魚肉吸入湯底精華 酸酸甜甜十分可口 入面仲有蜂巢豆腐 好嫩滑啊
🪄手切美國牛小排(半份)$68
牛小排半份份量唔算多 大概有10片 肥瘦均勻 比較薄切 牛味比較淡 但幾淋身~
串燒類
🪄新疆羊肉串*2 $40
🪄泰式豬頸肉*2 $28
🪄秋葵串*2 $20
🪄黑松露有皮薯條$28
串燒大部分都係要兩串叫 全部都係即刻燒 熱辣辣夠新鮮 外面撒上惹味七味粉 我個人比較推介大家如果中意有咬口就可以試下雞腎串及牛舌串 味道唔錯好彈牙 另外雞翼都有三隻幾划算秋葵串系迷你裝 小巧可愛😂另外粗薯條都可以一試 黑松露醬超多好濃👍
🪄飲品-冷泡白桃烏龍茶$13 & 可樂$13
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️