2019-03-11 38 瀏覽
嗰一日行緊旺角中心行到攰攰地,係一樓嗰度見到有間小食店個名叫做杯中物,我怕佢個名夠得意同埋佢嘅小食種類選擇好多。所以就同朋友一齊試咗。餐廳好有心思咁準備咗一個震動器俾我哋,當食物準備好嘅時候就會震動,唔使成日睇住佢幾時準備好。另外餐廳都準備咗好多唔同種類嘅醬汁,比食客鍾意點落都得,啱晒我哩一個醬怪哩一個係粟米芝士撈麵,上邊嗰啲鴨仔其實係魚蛋嚟㗎,好Cute! 個面煮到唔會好林好爽口。加埋啲芝士粉同埋秘製醬汁,食落好夾。而哩一個個一口燒牛柳粒簡直係不得了,個牛燒到好juicy ,加埋少少黑椒食落好香口,一口一啖咁好快就食晒!個牛柳粒肥瘦適中,有適當嘅油脂但係又唔會過肥。岩晒我!最後呢個韓式炸雞我覺得最出色嘅係嗰個醬,其次係個雞本身炸到唔會好老,咬落去啲肉汁同埋醬汁混合埋一齊真係令人食指大動講起都有啲肚餓想再食,哈哈!各位下次喺旺角中心行到攰攰地,不妨都去啲間杯中物充下電再去博殺啦!
嗰一日行緊旺角中心行到攰攰地,係一樓嗰度見到有間小食店

講起都有啲肚餓想再食,哈哈!