2016-08-08 148 瀏覽
今日去咗又一城睇戲, 睇完戲見到呢間在戲院旁邊的餐廳人唔太多,又不用等位,所以入去醫一醫肚!呢間餐廳以白色為主題,俾人一種簡潔嘅感覺! 選擇困難症又出現,因為唔知食乜好!食飯/意粉/all day breakfast 定甜品呢?!餐牌上樣樣都好吸引,最後選了一個All day breakfast 和一個火焰雪山。All day breakfast 的法蘭克福腸和司華力腸都煎得很香,而且好juicy; 法蘭克福腸仲有種䶢香味添;炒蛋好滑,牛角飽亦好鬆脆,但可惜細了點,仲有茄汁豆 和煙三文魚等,整體來講尚算不錯。火焰雪山送上枱時賣相已經好靚,可惜啲酒倒不到整個蛋糕,令到雪山的火焰有點失色蛋糕的味道不太甜,中間仲食到蛋白同雪糕的混合體,食落去有種軟綿綿嘅感覺 兩個人share 食, 份量啱啱好
呢間餐廳以白色為主題,俾人一種簡潔嘅感覺!
兩個人share 食, 份量啱啱好
2016-07-09