最近喺天后上堂, 上完堂後同同學附近搵食, 有人提議食呢間, 風評唔錯的, 等左一陣好快有位, 呢晚落雨, 門下有遮桶, 同時提供遮膠袋, 多個選擇幾好, 有時女仔用既靚靚摺遮唔捨得放遮桶, 驚比人拎左去嘛!坐低左, 好快送上暖水, 又細心放張椅過黎比我地擺野, 幾細心, 抵讚! 中途亦都自動自覺加水, 要既野例如碗筷都好快拎到比我地!牛柳粒炒紅飯, 以為係紅米飯果D, 但原來係蕃茄味既飯, 炒得唔乾身, 濕濕地, 個人好鍾意, 牛柳粒煮到好淋, 仲有啲甜既洋蔥。蕃茄海鮮湯河, 河粉同飯一樣份量幾多, 海鮮有魷魚、蝦、帶子、青口等, 唔大隻, 鮮味一般, 我地最欣賞個湯, 有蟹膏味的, 蕃茄味又濃。朋友叫左小食拼盤, 試左春卷、蝦餅, 質素都唔錯。服務 食物都唔錯, 可以回頭既小店。

朋友叫左小食拼盤, 試左春卷、蝦餅, 質素都唔錯。

服務 食物都唔錯, 可以回頭既小店。