2020-11-14 380 瀏覽
首先, 上菜速度算係快, 一開始店員會提醒我地某D食物會製作需時可以叫定先, 而其他大部分食物落單後大概5分鐘就到, 叫左好多野食都得2樣野漏單, 同店員講番亦都有即時幫手follow-up, last order後更會比張單我地對, check下有無咩食物未上齊, 「有交帶」呢一點已經比時下其他經常漏單放題好, 印象分10粒星。以下介紹1 D 出面放題小見, 比較特別既放題食物刺身方面, 味道正常, 鮮甜, 擺盤亦都精美, 值得推薦一下佢既天使蝦。點解? 因為已經剝左尾, 非常貼心, 唔怕食到蝦殼~炸物除左普普通通既芝士年糕、香芋丸、芝麻雞翼同天婦羅之外, 更加有大大粒既好味道炸鮮奶、一口食得到既炸雪糕、外型模仿日式菓子既紫菜雞肉卷、韓風嫩滑蜜糖炸雞, 非常多選擇!燒物方面, 牛舌味道不錯無腥味, 切出黎形狀仲要咁岩係心型tim~ 燒扉貝就大大粒咁, 幾抵食。野飲亦都有好多選擇, 仲有D平時小見既維他飲品同罐裝飲品,如果有熱飲選擇就更加好!是日其他抵讚精選: 有特色日韓特色雪糕雪條、有口罩套提供、座位闊落坐得舒服

以下介紹1 D 出面放題小見, 比較特別既放題食物

2043 瀏覽