2023-01-16 33 瀏覽
🪵一直都好喜歡日系咖啡店☕️喜歡簡約淡雅嘅日系和風🇯🇵呢間餐廳位置係將軍澳🚘佢哋用淺啡木色系作為餐廳主調💯令人🈶️放鬆嘅感覺✅心情都即刻輕鬆曬呢🥳🥳今晚我哋揀咗兩個 Dinner Set🍴每個餐加多$28❤就可以🈶️埋湯番茄湯🍅沙律🥗最特別係仲有個迷你版嘅「關東煮」🔥超正呀🥳🥳🦞檸檬蜜糖醬龍蝦包配薯條 $228🌈好耐之前去日本原宿表參道食過一個超正嘅龍蝦包🦞估唔到今次係呢度都🈶️🉐️食呀😋而且味道仲好正添🥳呢個檸檬蜜糖醬龍蝦🦞又多汁又彈口✅龍蝦再配埋佢哋嘅特色香料調味💯檸檬蜜糖醬酸酸甜甜👍真係好好食呀🥳Mocha +$30🌈由濃縮嘅咖啡☕️再加上牛奶同埋可可粉❤口味帶有苦甜風味嘅mocha🔥濃郁層次令讓人回味無窮🥳Spring Flush Milky White Peony +$25🌈呢個白牡丹茶冲出嚟帶啲淡淡嘅花香味🌼焗佢兩分鐘飲就最啱喇💯仲可以解油膩添👍🦀甲羅燒蟹膏蟹肉意粉 $148🌈甲羅燒蟹膏蟹肉意粉甲羅燒係日本傳統嘅美食之一🦀鮮甜嘅蟹膏配上鵪鶉蛋加埋意粉🍝撈埋一齊食😋鮮甜得黎又有啲鹹味🥳真係別具和洋風味呢❤

🦞檸檬蜜糖醬龍蝦包配薯條 $228

Mocha +$30