2025-06-30 282 瀏覽
香港人好鐘意打邊爐 我都好鐘意打邊爐🤣搵左個牛魔王陪我食牛大人日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐 湯底係打邊爐既靈魂 牛大人除左固定湯底仲會不時推出新湯底刺激味蕾我地揀左新推出既喇沙椰爺仲夏鍋+阿嬤養生濃湯鍋 濃郁既喇沙味道層次豐富 椰香令湯底更順滑 湯底仲有蝦蜆等海鮮入座就送上海鮮拼盤同澳洲M9和牛牛丸海鮮拼盤有生蠔 鮑魚 扇貝 鱔和牛牛丸好正 牛味濃又彈牙 想再食就要加錢喇日本黑毛和牛A4+ 主角油脂分布均勻 紋路好靚 入口即溶 牛味濃肉質細膩伊比利亞黑毛豬梅肉 鮑魚盛宴真心推介 三款鮑魚任食有炭燒鹽蔥鮑魚 古法醉鮑魚 柚子燒汁鮑魚 三種不同風味既鮑魚除了肉類 仲有必食既章魚珍珠漿 澎湖花枝漿 爽口彈牙 小食都有好多 推介黃金椰絲蝦丸 椰林火山脆薯條配香椰火焰醬 香芋椰醬脆脆依家LIKE FACEBOOK就有椰奶蓋芒芒爽 好多芒果肉呀 特色雞尾酒有四款 要左粉桃椰香 至愛桃味飲品出面既自助區有醬油蔬菜丸類麵食同甜品一排雪櫃有冷泡茶同罐裝飲品雪糕有MOVENPICK雪糕同牛大人豆腐雪糕 大滿足
香港人好鐘意打邊爐 我都好鐘意打邊爐🤣
入座就送上海鮮拼盤同澳洲M9和牛牛丸