2025-05-07 7 瀏覽
-臨放長假前夕 梗係要食下好野慶祝下啦~🥳🎉之前已經BOOK MARK左呢間天婦羅好耐 終於可以一試了😋食得太多野 唔逐一點評, 介紹d一定大家要叫既野先haha想講呢間真係價錢平民級既天婦羅店黎 🤩除左一入鋪頭比d裝修吸引左勁似去左日本外, 價錢都係lo🇯🇵澳洲龍蝦天婦羅(半隻)🦞我就係比呢個澳洲龍蝦天婦羅燒左黎食~🤤望到師傅係新鮮處理 炸過d龍蝦肉都好彈牙好正👍龍蝦頭都好多膏 絕對係有得食💯甲羅燒 🦀我係好怕好腥味重既人 呢個甲羅燒好ok wor 👌配左多士比您diy食, 好香好脆勁夾! 🍞另外單品天婦羅講緊係$8起一樣 瘋狂叫都唔肉赤! 😜冬菇 茄子 南瓜 帶子 粟米等等~~ 🍄🍆🎃🌽黑虎蝦同松葉蟹鉗 大家must叫, 黑虎蝦真係好爽口好重蝦味 仲要炸過仲好味d 🍤而松葉蟹鉗就特別d 唔係到到都有 同埋都抵食 我地食左1人2隻 唔洗爭! 🦀雞類別我都好中意 eg:手羽先/ 免治雞肉棒/明太子雞腿肉(汁)🍗全部都好juicy, 由其明太子雞腿肉 d明太子多d好似唔洗$$咁 入口微辣仲更加吊到d味道出黎 🌶️焦糖菠蘿 🍍每次食串燒我都必點菠蘿 大癲爆汁!! 🤯講緊菠蘿本體係好甜 之後仲
臨放長假前夕 梗係要食下好野慶祝下啦~🥳🎉
食得太多野 唔逐一點評, 介紹d一定大家要叫既野先haha
想講呢間真係價錢平民級既天婦羅店黎 🤩

澳洲龍蝦天婦羅(半隻)🦞
我就係比呢個澳洲龍蝦天婦羅燒左黎食~🤤
望到師傅係新鮮處理 炸過d龍蝦肉都好彈牙好正👍
龍蝦頭都好多膏 絕對係有得食💯

甲羅燒 🦀
我係好怕好腥味重既人 呢個甲羅燒好ok wor 👌
配左多士比您diy食, 好香好脆勁夾! 🍞

另外單品天婦羅講緊係$8起一樣 瘋狂叫都唔肉赤! 😜
冬菇 茄子 南瓜 帶子 粟米等等~~ 🍄🍆🎃🌽

焦糖菠蘿 🍍
每次食串燒我都必點菠蘿 大癲爆汁!! 🤯
講緊菠蘿本體係好甜 之後仲食到外面個層燒過既焦糖味 有層薄薄既外衣包住菠蘿

冷手打烏冬 🍜
食完咁多野 梗係要食埋個主食