由於沒有訂位的關係又驚人太多,所以就早了一些六時多一些來到這裡,看見入面都不是太多人,在門口時待應說要90分鐘交枱,心想都唔會食到兩個多小時就答應了,入到去坐了一張在邊邊的卡位. 十分美味的 Cheese Cake. 原來香港不是太多地方有茶漬飯食呀! 自從上次係日本食完就愛上了.炙燒三文魚茶漬飯好香噴噴, 有小小飯蕉加上魡魚鮮湯. 係完美結合呢個Pizza好特別, 有小小芥末味又唔太辣, 三文魚焗完好香口及加上一隻蛋係上面. 隨左 Pizza Exp之外, 佢好過好多Pizza專門店. 加上Pizza Size不大有6小塊. 情侶食剛剛好.食包左之後飲番杯熱綠茶+件Cheese Cake.可以話係一個完美的晚餐.P.s 大約到6時多巳經Full場, 經理教我地下次可以訂枱
女士之愛 Cheese Cake
多款日式甜品
環境及氣氛也不錯, 蠻有格調的...因為是HAPPY FRIDAY
哈哈! 重有3X多款蛋糕 10個讚
十分美味的 Cheese Cake.
炙燒三文魚茶漬飯 $62
日式芥末煙三文魚蛋薄餅 $68
Japanese Green Tea
食包左之後飲番杯熱綠茶+件Cheese Cake.
可以話係一個完美的晚餐.

2011-09-30
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日