2022-10-19 115 瀏覽
之前食過呢間嘅拿破崙,覺得唔錯,見今次推出咗日式鮮果風Tiramisu 【 御 • 和風 Tiramisu 】,而且賣相好吸睛,外層包上有著日式獨特的雅致風呂敷,入面就似仿木嘅包裝盒。蛋糕嘅size 同份量夠6個人食,想要買就要睇下夠唔夠快手啦,因為每日限定製作20個架咋❕我都買咗個孝敬下屋企人🤭🤭∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 伯爵茶無花果 $318最上面有新鮮嘅無花果,食嗰陣仲食到無花果皮薄脆口感。綿密幼滑嘅Cream係用咗日本蛋味濃郁「薩摩赤玉」雞蛋,加上大阪嘅厚忌廉,同意大利嘅Mascarpone Cheese整成,再加埋Twinings伯爵茶,每食一啖,成個口腔都係香濃伯爵茶🤩最底層就係浸到好濕潤,帶有咖啡芳香嘅手指餅。整體味道好夾,好順口,口感好綿密👍🏻∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴

❥ 伯爵茶無花果 $318
最上面有新鮮嘅無花果,食嗰陣仲食到無花果皮薄脆口感。

外賣自取