2023-01-27 1545 瀏覽
首先👶🏻👼🏻恭祝大家新年快樂♥️身體健康🧧祝各位食盡天下間美食🐷💋一汁一菜 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)✨話說早兩日👼🏻👶🏻要去同屋企人一齊食團年飯🥗咁👼🏻👶🏻就想加餸又吾想斬料🤣🤣🍀🍀🐷🐷於是就係附近見到一汁一菜就話不過買個日式小便當反去一齊食🤣🤣♥️♥️就係咁就買左反去😚😚-湯🥣 + 一品料理 + 日本米飯🍚 $79·北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯 ·油揚豆腐黑豚薑汁燒 👶🏻今次揀左北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯🍲好意外地呢個明明係一碗湯🤣🤣結果👶🏻用左泥撈飯食🤣🤣♥️♥️結果非常之好食😨🤣仲要係好足料😆好有煮物既感覺😆 黑豚薑汁燒反而變成左配角🤣🤣🐷🐷 不過呢個配角都係好食既😚😚如果再大份d👶🏻會更加飽🐷🐷🍀🍀-湯🥣 + 咖哩飯🍛 $89·一汁一菜和牛羅宋湯 ·濃香牛肉野菌咖哩飯講到👼🏻揀既就一定要提下呢個和牛羅宋湯🤣🤣♥️♥️超濃厚而且🐮肉粒都係大大粒仲有蔬菜🥬例如蘿蔔🥕蕃茄🍅😚😚屋企人都話好好飲而且好滿足🥰而咖哩飯一定系首選~牛肉好冧😜咖哩送飯一流!必點😚😚😚
首先👶🏻👼🏻恭祝大家新年快樂♥️身體健康
🧧祝各位食盡天下間美食🐷💋