2018-07-13 61 瀏覽
好耐無黎西九龍,過開黎呢邊,見到日式餐又唔貴,所以就食下。Menu自己填,款式唔算多,但都令人心大心細,又想食吉列雞,又想食吉列牛肉漢堡,要食炸野黎慶祝傷風感冒終於好左一半😂 最後都係揀左牛,因為人地話傷風唔好食雞🐔 仲多口要左罐提子梳打,試下偏方飲汽水會唔會飲完即刻傷風好返😂😂😂 我就係忍唔到口咁為食。跟餐原來有湯,湯好多料,又豆卜,又冬瓜,又海帶,唔會過咸算清淡。便當上枱,好大盒,閊埋蓋好神秘。一打開,好大塊吉列牛肉漢堡,而飯量啱啱好,仲有好多唔同配菜。配菜有醃海帶雪耳,爽爽地。有厚厚既玉子、三粒甜到令人難以相信既小薯,同埋醃牛榜。另外仲有一兜咖哩,係日式咖哩既味道,所以唔辣,仲有好多薯仔粒粒,撈飯食😋汽水有特式,平時超市唔覺有賣。一飲勾起童年回憶,係提子糖既味 😆 因為地方淺窄,坐單行bar枱,然後揹住背囊都唔知可以放去邊。侍應哥仔見到,就好好心咁話我知,枱底有勾可以掛袋,好好人。掛起個袋無咁重,唔洗揹住咁辛苦 😃
好耐無黎西九龍,過開黎呢邊,見到日式餐又唔貴,所以就食下。

2018-07-13