2023-06-15
月見錦爽雞扒使用名古屋錦爽雞肉製成,所以雞肉嘅肉質非常嫩滑,食落有雞味,絕對唔係坊間用嘅冰鮮雞,調味剛好,配上日本生雞蛋層次更豐富,忍唔住即刻想再叫多一碟🐥🐔燒味噌飯團紫菜包住仲用味噌調味過後嘅飯團,非常入味,比起普通嘅飯團更加吸引。🍚🍘🍙雞翼串燒炭燒火候剛剛好,雞翼外皮香脆內裹肉嫩,咬落去完全唔會乾反而幾juicy。🍗🍻😄辛辣雞尾我哋平時都幾鍾意食辣嘢但又唔係話好食得辣,呢款辛辣雞尾就非常推薦,一咬落去,辣味慢慢散開,雞尾嘅肉質嫩滑,真係不錯!🌶️🐔😍磯煮鮑魚呢道菜一上碟我哋就流晒口水,鮑魚好新鮮又大隻,而且磯煮嘅烹調方法令佢更加保留住鮮甜嘅原味。一咬落去就食得出散發出嘅海鮮香氣,口感彈牙,調味剛剛好,絕對值得試試!🦑🍲😋
燒味噌飯團
雞翼串燒