2020-12-31
尋日lunch嚟到土瓜灣呢邊,見到呢間日式餐廳幾特別~而且係黃店🤩就入嚟支持下💪🏻餐廳嘅裝修設計有啲似日式居酒屋,主打日本菜~入面有好多文宣😊仲會播抗爭嘅歌曲😆職員都好黃🤣值得大家支持👍🏻銀雪魚西京燒定食$168有一條燒銀鱈魚☺️燒得幾香🤩表面仲有燶燶嘅感覺🤣食落仲有好香嘅肉汁幾滋味🥰定食配左燒汁飯~燒汁配飯幾香,幾好味😋除咗銀雪魚定食,仲有麵豉湯,一杯蒸雞蛋,兩片三文魚,南瓜粒同埋沙律~三文魚幾新鮮👍🏻仲有水果添~刺身四品定食梅子素面$198同樣都係好豐富嘅定食🥰有四種唔同嘅刺身,全部都好新鮮👍🏻食落覺得肉質幾嫩滑~我覺得梅子素面幾特別🤣凍凍地又酸酸地嘅感覺😆係第一次嘗試☺️唔錯~同樣都有蒸雞蛋,南瓜粒~蒸雞蛋仲有蝦肉係中間添🤩南瓜粒幾軟熟香甜😋水果有提子同哈密瓜,幾好🤗炸雞$18有兩件好香脆嘅炸雞🤩表面脆卜卜☺️有好多炸粉😆入面啲雞肉都幾香同幾有咬口👅唔錯👍🏻
銀雪魚西京燒定食$168
刺身四品定食梅子素面$198