2025-06-16 145 瀏覽
呢餐真係食到眉飛色舞🥹 每樣都做到細緻入味,配搭得宜,好似去咗日本鄉下小店咁有feel~🍱 我點咗佢哋嘅 自家比目魚西京漬定食魚肉外層燒到微焦香脆,入面仲保持嫩滑,西京味噌滲透得好夠火喉但唔會死鹹,配埋白飯真係一口接一口停唔到!🥗 定食配埋沙律、麵豉湯同甜品~沙律用上爽脆紫生菜,麵豉湯有豆腐+昆布,最後甜品係 巨峰提子蒟蒻,清甜彈牙收個靚尾~🐚 小食方面推介 清酒煮哈哈螺,爽口又入味,食得出酒香中帶少少海味,越嚼越香~🍢 仲加咗個 油揚免治雞肉卷:Juicy,點埋隻蛋黃醬油汁落去,瞬間升呢成滋味串燒界貴族🤤🪑 坐bar枱睇住師傅現場爐端燒,氣氛加分,食物上枱速度都幾快,靚燈又好影~
🍱 我點咗佢哋嘅 自家比目魚西京漬定食