2022-11-22
今日同朋友約咗嚟旺角食呢間大將,佢喺T.O.P嘅food court入邊,今次我哋就揀咗日本黑毛和牛火鍋放題($428),仲有得每人揀一個湯底添☺️☺️套餐入面包左5款牛,兩款豬,仲有雞肉,羊肉同海鮮之類既肉類,呢d 就要搵店員落單既🐷🐔🐏🐟黑毛和牛雪花都幾多,大大片配我地既壽喜燒湯底最夾,另一個番茄湯就最岩豬同雞吸哂d 汁😆😆另外我地每人都有個透明大碗,可以出去拎d 丸類同蔬果類,選擇都幾多,仲可以食幾多拎幾多🤩🤩除左要煮既配料,佢仲有d 前菜同埋炸物可以拎,等緊d 料熟既時候都有得食住先😚😚當然唔少得飲品,有樽裝同埋熱飲機可以揀,旁邊仲有雪糕機同埋自製窩夫機,好玩又好食😋😋🎈 大將 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie #berry旺角 #日本菜 #放題 #黑毛和牛 #涮涮鍋 #shabushab
🎈 大將 (旺角)
#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie #berry旺角 #日本菜 #放題 #黑毛和牛 #涮涮鍋 #shabushabu