2020-06-06 449 瀏覽
今次第二次嚟。我有時會突然好想食點心但只有我一人,加上唔想等位,就會諗起呢類點心專門店。呢間係我屋企人介紹,試過第一次,食物水準好,所以今日再幫襯。環境:小店,係地方細細,但樓面整齊衛生,佢哋盡量每枱唔放多餘野服務:如果你去過,相信你會被老闆娘親切笑容吸引,加上我一條友去,老闆娘好主動同我搭訕。其他員工都是靜靜工作,沒有像其他食店般高談闊論,讚食物:我點了菜苗餃、素鵝、棉花雞。材料新鮮,味道調味剛剛好,不太咸,至於油份控制正常,所以食得舒服,不會食完好滯那一種點心。當然,地方細,又full house, 會令人不敢在那裏hea;不過我屋企人同朋友試過hea ,老闆娘好Nice 話唔介意👍🏻總結,食點心我會再去😋

總結,食點心我會再去😋
2020-06-06