2020-10-31
《廢物女孩👭食の覺醒》#觀塘篇🧜🏻♀️👧🏿向左碌碌◀️◀️-🍴韓式烤肉炒粉絲HKD72好大碟 牛肉好多粉絲都好多😹 食落口有少少黑椒味 粉絲加埋洋蔥食有口感得黎又夠惹味🤎牛肉唔韌之餘亦都無乜肥肉 個面仲要有隻煎得靚靚嘅太陽蛋🍳哇成碟野未食曬已經超飽🤪-🍴滑蛋鹽燒三層肉飯 HKD55又要講多次 真係好大碗😂D料多到好似見唔到飯🙈撈埋麵豉醬一齊食 鹹鹹香香真係一啖都停唔到口 食到最後都唔覺得D五花肉有少到 👧🏿覺得食左超多卡路里落肚🤪但係 值得嘅🙈呢個價錢 呢個分量同質素 糧尾救星🥳-🍴韓式炸雞(柚子蜜) (跟餐+ HKD18)有三大嚿 🙈柚子蜜酸酸甜甜加上炸雞就唔會怕膩🤤咬落去D油同肉汁爆曬出來 feel到係新鮮炸出嚟🤪食一嚿又唔知要跑幾多個圈🙈-🍴清淨園紅醋(Hot) (跟餐)+柚子蜜 (Hot) (跟餐)超級醋❗️飲落去果下差啲濁親😂但係配埋炸熱氣野食又真係好解膩🥳普通嘅柚子蜜 不過唔吝嗇地落左好多柚子蜜落去 所以好濃味☺️-✾味道覺醒指數: 3.8/5 抵食指數: 3.8/5服務指數: 3.2/5.-
#觀塘篇
🧜🏻♀️👧🏿
向左碌碌◀️◀️
🍴韓式烤肉炒粉絲HKD72
🍴滑蛋鹽燒三層肉飯 HKD55
🍴韓式炸雞(柚子蜜) (跟餐+ HKD18)
✾
味道覺醒指數: 3.8/5
抵食指數: 3.8/5
服務指數: 3.2/5.