✔️✔️Gochi✔️✔️自設有工廠新鮮製作Pasta及Pizza, 香港真係比較少有!絕對推介的意菜,傳純風味,新潮裝潢🤩🤩🤩Lunch Set $118/pax沙律好新鮮,仲好健康配有Quinoa, 配上香脆既麵包, 真係好fresh既頭盤食意大利野梗係要飲杯espresso打打底,豆味香濃,而且唔會苦,係甘甘的咖啡香重點來了😍😍四重芝士pizza入面有車打芝士、巴馬臣芝士、忌廉芝士及水牛芝士,唔同芝士有唔同口感同味道,加埋一齊真係好豐富佢俾左辣油同蜜糖我地用黎蘸既,兩個都各有風味,蜜糖溫和令口感更豐厚,辣油別具風味撞下D芝士既咸味!餅底唔係厚脆型,十分有咬口,好滋味!Tiramisu 結尾蛋糕的質地濕潤奶滑,咖啡得來濃郁又不太多,苦甜平衡加上奶油的甜味混合,真係好食到要大叫!環境十分舒服,位置十分寬敞,一個半落地大玻璃仲見曬樂富既風景,又真係幾Chill下😎 行落樓下竟然仲有一個小型Bar,如果唔係疫症,真係可能慢慢同朋友嘆下啤吹下水!
✔️✔️Gochi✔️✔️
絕對推介的意菜,傳純風味,新潮裝潢🤩🤩🤩

Lunch Set $118/pax

重點來了😍😍
四重芝士pizza

餅底唔係厚脆型,十分有咬口,好滋味!

Tiramisu 結尾