2019-12-20
近排平靜,心情靚靚!一於請出街食好點😝😝尖沙咀H8基本上都試過,多數都非常值得回頭,今次是這家 岸久市場 ,絕對超值好味!裝修日風,以日本傘、日本舊畫左以佈置,感覺不錯,店員服務亦很好👍👍滨燒是這裏的主打,點了 帆立貝、黃金貝、馬刀貝和北寄貝🤩🤩帆立貝比手掌還要大呀😆😆加上高湯,幾分鐘就食得,店員還幫手燒,時間拿捏得很好,很鮮甜口感嫩嫩的,北寄貝和黃金貝鮮甜見稱,絕對值得試😝😝馬刀貝就爽口,大大隻😬刺身四點盛合,超值之選赤蝦鮮甜,jam口三文魚超肥美呀,可能近腩位的關係,真的入口即溶 😋😋漁師精選丼吞拿魚茸成座山的份量,還有三文魚籽,卜卜脆,一軟一翠口感更加豐富😏😏突然想吃生果,就點了這個山靑蘋果蟹子沙律🥗份量很多,比起青瓜來做更勝一籌🤩🤩如果晚市7:30前離座,有七五折呀,當然聖誕節呢幾日就冇啦😛😛每人$400吃到飽飽的,食物高質而且有特式😍😍
滨燒是這裏的主打,點了 帆立貝、黃金貝、馬刀貝和北寄貝🤩🤩
馬刀貝就爽口,大大隻😬
刺身四點盛合,超值之選
赤蝦鮮甜,jam口
三文魚超肥美呀,可能近腩位的關係,真的入口即溶 😋😋
每人$400吃到飽飽的,食物高質而且有特式😍😍