2017-11-30 150 瀏覽
秋風起秋意漸濃突然好想同家人一起打邊爐,但係又好想食海鮮,早前食橋底辣蟹,雖然好惹味,但係又想清清地又唔想大濃味,一次可以滿足幾個願望就去烚吓烚吓啦⋯⋯打邊爐去也呢間位於銅鑼灣堅拿到西10號觀景樓2樓A ~~One more hotpot來一鍋~~地點非常方便就喺時代廣場轉彎行入嚟就可以啦!餐廳裝修明亮簡潔以白色粉藍色為主入到去好有聖誕嘅氣氛一啲都唔似中式嘅餐廳佈置得琳琅滿目洋溢節日氣氛,而且座位寬闊清新而乾淨嘅環境其實餐廳清潔係好重要嘅呢度比我坐低都已經好放心呢度係主打海鮮火鍋,係唔需要再加錢叫海鮮嘅火鍋🍲汽水仲任飲 火鍋 配料任叫一種價錢幾種享受滿足, 飲品種類仲有好多添四川麻辣木耳丶手切黃瓜非常爽脆話明海鮮火鍋呢度嘅海鮮又多又大長上枱好似小浴缸咁大都嚇親你樣樣都超級新鮮彈牙鮮甜連象拔蚌珍珠蚌都有👍響鈴,超級新鮮夾起嚟嘅時候要細細力因為係鮮炸嘅關係如果唔係好容易粉碎炸魚皮係我嘅至愛非常鬆脆西班牙黑豚肉入口甘香yummy有自家製雲吞 鮮製墨魚丸等等 甜品心太軟 唔太甜朱古力味濃厚 再嘆番罐冰凍咖啡人生一大樂事仲有呢度嘅服務態度非常貼心換碟非常頻密抵讚呢度仲有三個貴賓房可以包場,而且仲
秋風起
秋意漸濃
就去烚吓烚吓啦⋯⋯打邊爐去也

地點非常方便就喺時代廣場轉彎行入嚟就可以啦!

餐廳裝修明亮簡潔
洋溢節日氣氛,而且座位寬闊清新而乾淨嘅環境
其實餐廳清潔係好重要嘅呢度比我坐低都已經好放心

呢度係主打海鮮火鍋,係唔需要再加錢
叫海鮮嘅火鍋🍲汽水仲任飲
火鍋 配料任叫一種價錢幾種享受滿足, 飲品種類仲有好多添

四川麻辣木耳丶手切黃瓜非常爽脆

響鈴,超級新鮮夾起嚟嘅時候要細細力因為係鮮炸嘅關
係如果唔係好容易粉碎

唔太甜朱古力味濃厚
再嘆番罐冰凍咖啡
人生一大樂事

仲有呢度嘅服務態度非常貼心換碟非常頻密抵讚
呢度仲有三個貴賓房可以包場,而且仲包佈置添
小房$3000
大房$5000超值下次搞party聚會一定要搵呢度