2022-11-11
新開以水果做主題嘅餐廳,見到咁吸引當然要試下🤭全部都配上水果做裝飾🥗蜜糖雞肉紫薯沙律好多舊大大舊嘅紫薯配上粒粒一口size 嘅雞肉,份量不多不少,岩岩好, 呢個就無其他餐廳咁有其他沙律醬,而係加上餐廳主打嘅柑,夠哂fresh,夠哂健康🥪水果忌廉三文治🥪睇menu個外型已經好靚,入面有青提同士多啤梨係入面 ,切面得岩岩好一半👍呢個三文治入面係一啲cream,食落口味軟綿綿,又吾會太酸,幾好食,打卡仲一流🍛燒醬油黑毛豬白切肉飯黑毛豬真係值得一讚 ,配上芝麻,舊舊都層次分明,肥瘦均勻,肉口感屬於爽口,一啲都吾韌。個炒飯睇落好似好薄,但份量係足夠 ,飯入面有啲辣辣地嘅泡菜,都幾惹味 ,好值得推介👍🍓士多啤梨窩夫窩夫個外相都係無得輸,份量十足,中間都算多士多啤梨🤭而上面啲cream 真係好soft,好滑!至於窩夫就好香嘅蛋味,熱辣辣嘅口感,食埋呢個做結尾好滿足😎🍍熱情金菠蘿沙冰菠蘿味好重,一啲都吾酸,相反甜度十足🍊濟洲柑橘乳酪柑橘嘅甜配上乳酪嘅酸 ,成個感覺好有趣,好新穎
🥗蜜糖雞肉紫薯沙律
🥪水果忌廉三文治🥪
🍛燒醬油黑毛豬白切肉飯
🍓士多啤梨窩夫
🍍熱情金菠蘿沙冰
菠蘿味好重,一啲都吾酸,相反甜度十足
🍊濟洲柑橘乳酪
柑橘嘅甜配上乳酪嘅酸 ,成個感覺好有趣,好新穎