2017-07-16
又係聚會時間!!今次朋友帶一行五人打邊爐,佢話佢已經黎過好多次,食海鮮勁正喎我緊係拉住佢去啦!!朋友早一個星期就打電話去訂位,依家仲方便到有WhatsApp 添!地方好易搵,其實一出地鐵站係恆豐酒店後門。我地大約八點就入得去,入去果時哥哥仲派張抽獎券話一陣會有得Facebook live 抽出幸運兒坐低首先係雞煲!!呢到侍應都好足夠,因為我地被安排入房坐,侍應都不停出入留意我地有無煲濃雞因為佢地話每2分鐘就要攪一攪,我地就成日掛住傾計唔記得攪但因為房間細,傳音好勁,對面枱又好高興,真係嘈到耳仔痛所以如果有得選擇,下次都係坐大廳係食緊雞煲同時都有小食架,例如木耳,豆任叫!非常醒胃仲送飽魚!!以為細細粒,點知黎到都唔細架,可以食到二啖不過大聖子就好似過熟,有啲咬唔開啦食完雞煲仲可以打邊爐!!大大盤海鮮任食😂所有海鮮都好新鮮同大件!(有小部分唔係任食,食前記得問清楚噢)十分抵食我地食蟹底,唔洗加錢真係成隻蟹!!仲有墨魚膠,流心芝士牛丸.......都係一定要試!!!最後仲有甜品畫上一個完美句號。總括而言,一定有下次
地方好易搵,其實一出地鐵站係恆豐酒店後門。
係食緊雞煲同時都有小食架,例如木耳,豆任叫!非常醒胃
(有小部分唔係任食,食前記得問清楚噢)
十分抵食我地食蟹底,
唔洗加錢真係成隻蟹!!
仲有墨魚膠,流心芝士牛丸.......都係一定要試!!!
最後仲有甜品畫上一個完美句號。
總括而言,一定有下次