2018-02-06 178 瀏覽
今日同老公去SHOPPING 行到餓餓地見到間新店見到係泰國粉麵所以就衝左去試.裝修係有泰國特色仲有D貨櫃既感覺! 特別...望到個價格, 嘩尖沙咀有呢個價格實屬難得. 我地見到都好surprise!!!呢個羅勇什錦金邊粉... 份量真係好細, 男士真係可能要食2碗! 但味道好好, 真係好似在泰國食到個D味道. 佢既料都好足! 有晒豬肉同牛丸~呢個魚餅就有小小失望既因為每一塊比$5 大小小同埋得5塊. 相比起碗粉既價格係貴左小小. 海南雞飯又係正呀! 雞好滑個飯香得黎唔會好油. 個湯通常我都唔會飲, 因為都知道係味精水. 店員好好咁同我介紹話係椰子雞湯冇味精嫁... 我就試左一啖WOWOWOWOWWWWW... 真係好椰子呀! 估唔到呀... 有冇味精我唔敢講不過真係飲到好椰子好足料!由於第一日開張沒有熱飲所以我地只左2杯凍飲. 味道正常冇咩特別好同唔好. 係好泰國食店既味道!!
裝修係有泰國特色仲有D貨櫃既感覺! 特別...
2018-02-03
  • 羅勇泰式什錦金邊粉