2021-11-16
⭐️沐淳⭐️📍:元朗康樂路8號康樂廣場地下3號舖⏰:12:00pm-9:00pm⭕️:現金、Alipay-Oreo芝雪濃醇可可鮮奶- 💰38🌜Oreo芝士真係無得輸 鹹鹹地既芝士 裏面有Oreo曲奇碎 好足料架 配上可可鮮奶 鮮奶係用4.3明治牛奶🥛好香滑 可可味都飲到好濃 雖然偏甜左少少 但係好適合我呢啲好鐘意飲甜野既人😂-芝雪大甲芋頭鮮奶- 💰38🌜由台灣空運既大甲芋頭製成 100%無添加香精、色素同防腐劑架🙈 亦都無添加任何水同糖😚第一次飲唔知道 同店員講少甜 店員話無額外加糖架🤣👍🏻芋頭打成好綿既芋蓉 質感好出色 好香既芋頭味 份量都好多 撈埋鮮奶一齊飲 好夾好濃郁😚鮮奶既奶味都好香滑 加埋最上層綿密既手打芝士奶蓋 好滿足🤣🌟呢間新開既台式飲品鋪 每日新鮮製作 飲品都係即叫即整 加上都唔少人排隊架 所以要耐心等候10分鐘左右🙈店舖有十大熱門推介 可以俾有選擇困難既你地參考架😚佢哋舖頭嘅飲品種類選擇好多 除咗有芋頭系列、栗子系列 有鮮萃茶、明治鮮奶 仲有鮮果茶 經過元朗一定要試吓!📌學生穿校服有得減三蚊(星期一至五)📌#香港美食 #平民美食 #元朗 #元朗美食 #香港 #美食 #高質
📍:元朗康樂路8號康樂廣場地下3號舖
⏰:12:00pm-9:00pm
⭕️:現金、Alipay
-Oreo芝雪濃醇可可鮮奶- 💰38
-芝雪大甲芋頭鮮奶- 💰38
📌學生穿校服有得減三蚊(星期一至五)📌
#香港美食 #平民美食 #元朗 #元朗美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #沐淳 #台式飲品