2019-12-18
行完日本Donki,過隔離海之戀商場有間新開的放野,試試佢!佢用QR code來落單既,版面都幾清晰,我諗上左年紀的人都用到。.放題又點少得刺身呢?當中比較出色嘅就係吞拿魚赤身,通常一般放題比嘅吞拿魚🐟都係好細塊淡紅色,仲有好多根。但係,呢間放題嘅吞拿魚佢切得好大舊,同埋肉質係好正,一啲根都冇,品質一定係高級超市之上,以放題嘅價錢來講,呢個吞拿魚真係好值得食👍🏼👍🏼另外,第二個我要推薦嘅係榮螺鮑魚刺身,呢個就好鮮甜!🙂.呢個蠔都好正,可能會岩男仔多d,因為海水味比較重,但放題食到生蠔仲要咁新鮮都係抵嘅!👍🏼.其中一樣值得讚嘅就係清酒任飲🍶,一般放題都要加錢先可以飲清酒,呢度有得仼飲,真係好唔錯。.值得一提的是呢個燉蛋,係甜既,係係好好食!一定要試!.仲有一般大路的放題食物都有.野飲櫃有可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉都有,不過如果多番d無糖的茶類就更出色啦。.雪糕有雲呢拿味、綠茶味、薄荷朱古力、士多啤梨味、仲有右手邊放咗啲比較特別嘅味道:海鹽味、港式奶茶味、玄米茶味🍵。大家可以一試!
值得一提的是呢個燉蛋,係甜既,係係好好食!一定要試!
仲有一般大路的放題食物都有