2022-09-07
岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ 📍紅磡紅鸞道38號嘉里酒店1樓9號舖呢間新開日式牛扒鋪位於紅磡嘉里酒店入邊嘅Food court 💕好易搵係自助形式~揀好食咩類型嘅扒再叫店員即切即整🔪叫左大概300g肉眼🥩再簡一種配料~有三款選擇青蔥,生洋蔥、蒜蓉😍我簡左蒜蓉😌牛扒底配上粟米粒🌽墊底另外+$30做套餐~可自選3款簡左白飯係日本🇯🇵米日本果汁飲品同溫泉蛋溫泉蛋攞來撈飯一流❤️因為係Food court 所以自己搵位簡左窗邊位望海😁,幾正🫶🏻❤️食住牛扒🥩望住海🌊好舒服😌因為我叫左西冷店員建議我簡3成熟所以牛扒上枱時係鐵板到一路食一路煎🤪唔驚韌/鞋口🙌超細心👍🏻呢間除左有扒食之外都有唔同井食😊#hongkong #followforfollowback #likesforlike #foodie #hkfoodie #hkfood #foodphotography #foodpics #foodiehk #吃貨 #friends #hkfoodie #hkfood #instafood #foodgasm #delicious #deliciousfood #hkig #ighk #hkf
📍紅磡紅鸞道38號嘉里酒店1樓9號舖
呢間新開日式牛扒鋪位於紅磡嘉里酒店
入邊嘅Food court 💕好易搵
係自助形式~
揀好食咩類型嘅扒
再叫店員即切即整🔪
叫左大概300g肉眼🥩
再簡一種配料~有三款選擇
青蔥,生洋蔥、蒜蓉😍
我簡左蒜蓉😌
牛扒底配上粟米粒🌽墊底
另外+$30做套餐~可自選3款
簡左白飯係日本🇯🇵米
日本果汁飲品同溫泉蛋
溫泉蛋攞來撈飯一流❤️
因為係Food court 所以自己搵位
簡左窗邊位望海😁,幾正🫶🏻❤️
食住牛扒🥩望住海🌊好舒服😌
所以牛扒上枱時係鐵板到一路食一路煎🤪
唔驚韌/鞋口🙌超細心👍🏻
呢間除左有扒食之外都有唔同井食😊
#hongkong #followforfollowback #likesforlike #foodie #hkfoodie #hkfood #foodphotography #foodpics #foodiehk #吃貨 #friends #hkfoodie #hkfood #instafood #foodgasm #delicious #deliciousfood #hkig #ighk #hkfoodporn #foodporn #foodaddict #相機食先 #foodlover #uhkphoto #hkfood #hkstyle