喺呢度附近住真係好幸福☺️附近餐廳多,想食乜都應有盡有!見到蘇杭街街頭附近又開咗新餐廳,我同妹妹就兩個撐枱腳先~🌱雜錦壽司🍣拼盤 、🌱角切雜錦丼飯~用上可持續海鮮,拼盤和丼飯擺盤美觀,色彩鮮豔,壽司米飯握得夠實,唔會容易散開,配合新鮮三文魚、油甘魚和海釣黃鰭吞拿魚,口感鮮嫩豐潤;丼飯飯粒較Q彈,加上魚子嘅鮮鹹,富口感。士多啤梨抹茶拿鐵~用上植物性乳製品,無精製糖,新鮮士多啤梨嘅飲品,好飲新鮮又富含維生素,奶香十足,抹茶濃郁苦澀和士多啤梨嘅甜酸相互平衡,質感絲滑,口味低甜,增添了一份清新風味! 甜品:純素朱古力蛋糕配杏仁脆片朱古力蛋糕濕潤而綿密,口感濃郁,杏仁脆片好香,整體口感豐富。楊枝甘露柔軟滑嫩,個人覺得加多啲椰汁會更好,勝在味道清新甜美,芒果味超濃,天氣咁熱,呷一碗更添舒爽! KIN上環推出獨家限時優惠新張期內Happy Hour (4 pm 7pm) 全場 點單 8 折!

🌱雜錦壽司🍣拼盤 、🌱角切雜錦丼飯~

士多啤梨抹茶拿鐵

甜品: