2021-01-24
好耐無踏足蘭桂芳,已經無左當年既興旺,不過進駐左唔少新式小店。今次選址波希米亞風cafe同朋友食lunch ,景靚野食正!烤菜沙律碗 $78熱食既沙律真係好岩食,特別係咁凍既天氣,呢個好surprise到我地All Day Breakfast $138牛油果醬多士好食,果肉無完全blend爛,有咬口!Vegetarian All Day Breakfast $138素炸雞、純素芝士焗扒菇都係驚喜之作,素食都好有口感!自家製蕃茄乾醬烤大蝦意粉 $138意粉彈牙,加上自己製既蕃茄醬真係好香,大蝦都爽口彈牙,代表新鮮!煎帶子香草黑蒜意粉 $128唔食蒜頭既我偷左朋友幾條意粉食,蒜味唔濃,同香草味好夾,我都鐘意Matcha Latte (Iced) $56Strawberry Lychee Green Tea (Iced) $52Hot Chocolate $52*店家採取自動落單方式,方便快捷,又可以減少同店員接觸👍🏻👍🏻防疫工作都做得好好,每枱都有膠版相隔。
烤菜沙律碗 $78
All Day Breakfast $138
牛油果醬多士好食,果肉無完全blend爛,有咬口!
素炸雞、純素芝士焗扒菇都係驚喜之作,素食都好有口感!
自家製蕃茄乾醬烤大蝦意粉 $138
煎帶子香草黑蒜意粉 $128