1️⃣前菜我哋叫咗黑松露鹅肝多士,多士炸得鬆脆香口,配搭上面嘅肥美鵝肝,一咬落去肉汁溢滿口,非常juicy!2️⃣刺身雖然呢間餐廳喺新屹立喺銅鑼灣,但喺都有好多相熟嘅日本來貨network,唔怪之得啲刺身都非常鮮甜!今次試咗三文魚、三文魚腩、牡丹蝦,每一款都非常出色,好重嘅海鮮鮮甜美,刺身本身有非常大隻,食落口感非常豐富。3️⃣壽司日本居酒屋一定要叫壽司,我哋揀咗三文、海膽、大拖羅,粒粒分明嘅飯粒,完全冇開過刺身嘅鮮甜,令每一啖都層次豐富,米飯嘅份量啱啱好balance返海鮮嘅重口味!4️⃣燒物厚切牛舌芯係我嘅最愛,煙銀嘅口感,唔會少得過火嘅肉質,食得出呢間居酒屋除咗刺身之外,燒物都非常出色!5️⃣卷物最後,呢款鳗魚卷十分推薦,蒲燒鰻魚上面嘅汁物,甜甜哋好夾個鰻魚卷!

1️⃣前菜

2️⃣刺身