2021-06-09 171 瀏覽
#屯の大阪章魚燒 💛小編有人經過葵芳3樓 發現好多人排緊隊👀之後望一望 原來屯門好出名嘅大阪燒搬咗去葵芳🤤🤤小編即刻好興奮 衝左去排隊💃🏻💃🏼好記得嗰時係好足料㗎😚😚因為章魚燒係即叫即製💓💓小編建議大家可以排完隊買嘢食之後去食其他黃店先✨✨環境🤩舖頭係位於葵涌廣場3樓 算係一個比較寬闊嘅位置😚😚但係如果好多人排隊 就可能會有少少逼🤏🏻🤏🏻睇得岀店舖算衛生✨超爆多蟹籽 $34💰(7/10)真係好爆多蟹籽‼️‼️身為蟹籽控嘅你 一定會好鍾意😋😋一拿上手真係熱辣辣 完全係即叫即整😚😚 小編攤凍一陣先可以放到入口食🔥🔥 一放入口 有一種好滿足嘅感覺🤤🤤因為成口都係章魚燒嘅沙律醬同埋成口都係蟹籽❤️❤️個章魚燒嘅皮仲係好脆 做到外脆內軟嘅感覺🙈🙈入面仲要有唔細嘅章魚粒🐙可以食到唔同嘅感覺 但係小編略嫌加埋啲木魚有少少鹹🤏🏻🤏🏻但係整體來講其實係一個唔錯嘅章魚燒✨✨但係唔知點解小編覺得好似比之前細粒左🙈🙈值得一提嘅係店員服務態度好有禮貌💛🤤推薦指數🌟 7 / 10 🌟
#屯の大阪章魚燒 💛

環境🤩

超爆多蟹籽 $34💰(7/10)
值得一提嘅係店員服務態度好有禮貌💛🤤

推薦指數🌟 7 / 10 🌟