2024-03-10 45 瀏覽
今次約左教會靚女姊妹食野~👸 諗住搵間近大家既地點~ 於是我搵左間位於黃埔既餐廳食野啦~😃通常都係睇OpenRice 既食評而去選擇既~詳細地點就出門口先打開地圖去睇😆原係係船入面Aeon既美食廣場~因為我遲到既關係🙈我好心急咁衝呀衝,見到職員就請教佢位置啦~🤣 原來就係我眼前😂😂😂 去到就趕快叫野食啦~因為午飯時間只放飯一個鐘~ 呢度係即叫即整既,所以都係需要耐心等候🤗靚女姊妹就叫左牛三寶+ 百香果冷泡茶,我就叫左雞髀撈刀削麵,小食孜然雞翼 +洛神花樣😋👍一路食靚女不停讚個牛三寶好掂,下次可以再食😋😋 我郁覺得個雞翼好入味,下次真係會再黎試埋其他👍 今次既體驗係Good 👍👍
牛三寶
去皮雞髀