2022-05-26
⭐️WM Café & Bar⭐️📍:大埔安慈路2號八號花園地下20號舖⏰:11:00am-10:00pm今日難得經過大埔 諗唔到食咩 於是就去咗呢間門口好有特色感嘅餐廳試吓 呢度主打西式菜 有意粉、意大利飯、牛扒等 價錢便宜又抵食😋🐥玫瑰蜜糖雞翼雞翼一份有六隻 有炸雞翼/玫瑰蜜糖雞翼/檸檬海鹽味 想試吓玫瑰蜜糖 因為出邊好少見 玫瑰味唔算重 反而蜜糖味就比較多 好香甜卜卜脆!🦪吉列炸蠔炸到卜卜脆 蠔粒都好新鮮 再配埋千島醬食 好惹味🥣龍蝦湯估唔到有驚喜 龍蝦湯好濃郁 龍蝦味出 再會配埋甜甜地嘅黑糖包 好夾!🦑脆炸軟殼蟹香蒜魷魚圈墨汁軟殼蟹好香脆 熱辣辣好脆口 食落啖啖肉 好大一隻 墨汁意大利飯比較硬身 墨汁好香 食到啲牙黑晒😂裏面仲隱隱約約有唔少嘅魷魚圈 好煙韌彈牙!🧀芝士西西里焗紐西蘭青口呢款真係必叫 一份有八隻青口 每隻都好似我手掌咁大隻 好新鮮 用咗芝士同蕃茄醬焗製而成 味道充滿鹹香 高質又抵食!
📍:大埔安慈路2號八號花園地下20號舖
⏰:11:00am-10:00pm