2021-03-27
新開新浄冰室!餐廳門面乾淨環境都幾吸引😇差唔多下午茶勁多人要等一陣先有得入去〜今日嘅早午晚餐都係佢啦叫咗香煎法式羊架飯 - $80其實我覺得好香好好食不過比較肥美,所以最後都係冇食晒啲肥膏淨係食咗啲肉,不過淨係食啲肉都夠晒大塊荷葉沙嗲金菇肥牛龍仔飯 - $75好好食呀個汁!不過有少少辣🥺真係好嘢味食完呢個之後完全唔想食個白飯😂😂呢間冰室雖然好細間,但係麻雀雖小五藏俱全呢度真係有好多唔同嘅嘢食睇到我眼花撩亂作為沙嗲牛肉關注組冗員之一本來想試吓呢度沙嗲牛肉麵,不過stalk完發現好似普通,就要整其他嘢食啦!因為佢真係好多好特別嘅嘢 - 例如洋蔥沙嗲牛肉潛艇咁樣,不過自己唔鍾意食熱狗所以就〜 有興趣嘅朋友可以試吓😌🤍同埋黃金蝦多士 - $48炸得好好,係唔夠茄汁同沙律醬姐!鍾意飲朱古力既我梗係想試吓呢度雪山朱古力🍫 點知已經賣晒🥲 最後叫咗奶茶紅豆冰同一杯普通朱古力,嘢飲就比較普通啦同埋好開心佢新開然後啲餐具全部都係印咗個冰室嘅名,比較新唔使驚有好多人用過😂
餐廳門面乾淨環境都幾吸引😇
差唔多下午茶勁多人要等一陣先有得入去〜
今日嘅早午晚餐都係佢啦
叫咗香煎法式羊架飯 - $80
荷葉沙嗲金菇肥牛龍仔飯 - $75
好好食呀個汁!不過有少少辣🥺真係好嘢味
食完呢個之後完全唔想食個白飯😂😂
呢間冰室雖然好細間,但係麻雀雖小五藏俱全
呢度真係有好多唔同嘅嘢食睇到我眼花撩亂
同埋黃金蝦多士 - $48
炸得好好,係唔夠茄汁同沙律醬姐!