2017-06-06 1298 瀏覽
上次食晚飯見到就推出任食火鍋,今晚就決定試試。之前試過逐碟計咁打邊爐,覺得唔夠多款,因為逐碟計份量多好多,叫幾款已經食唔晒,同埋唔抵食。今晚試左任食,湯底選擇唔多同普通,驚喜位係肥牛同海蝦,仲有限一人一隻$1鮮鮑魚。其他丸類同菜就無乜特別。不過總括黎講,$138加一,我覺得狂食肥牛同蝦都抵返條數。兩個人食左22隻蝦同四碟肥牛,加其他少少菜,都食到好飽。以呢個價錢,我覺得比去英皇樓上打邊爐好好多,英皇果啲排完隊搭𨋢,之後仲要排隊等位,等到餓死都未有野食。呢度起碼閒日唔洗等位,又坐得鬆動,仲唔洗等到9:30先有特價,各位要求唔太高嘅,其實可以一試。全晚淨係影左牛肉,因為啲蝦一黎到就放晒落煲😅難得有無限靚蝦供應,梗要快快脆食完又嗌下轉😁BTW, 試過去一鍋堂,叫得兩轉蝦就話無晒。
肥牛
BTW, 試過去一鍋堂,叫得兩轉蝦就話無晒。
2017-06-05
$153 (宵夜)
肥牛