2025-03-12
見到佢新出咗蕃茄口味就去試吓啦孜然甜辣土豆仔 $48香脆,微微辛辣,惹味嘅小薯仔絕絕子爆汁炸雞 $58真係對得住佢個名,真係好多肉汁咇出嚟呀!炸得非常鬆脆,肉質鮮嫩日月光蕃茄烤寧波魚 試食價 $238+探魚鮮豆花 +$30+寬粉 +$30試食價仲平咗$60㖭啊,一如既往好大個煲,非常吸引,上面除左魚,仲有蕃茄片同埋qq年糕湯底非常濃郁,好好味,啲啲微辣好惹味,我哋揀咗凌波魚,基本上得一條大嘅魚骨,完全唔使驚唔識食魚,魚肉都算幾滑,質感好唔錯,qq年糕好特別,煙煙韌韌強烈建議大家一定要加豆花,同一般既豆腐唔同㗎,仲要非常吸味,將湯底既精華鎖住,勁正寬粉亦都比出面食到既有咬口,唔會煮到淋哂囂張冰桔桶 $78嚟到真係嚇親!係超級巨型!我諗可能有3L(?)飲極都飲唔完,強烈建議起碼要三個人以上先好叫,仲要味道都好唔錯!抵見到佢而家仲有新出咗啲一人午巿套餐,$98好似都幾抵,仲要已經包咗任食冰粉!下次試吓先
見到佢新出咗蕃茄口味就去試吓啦
孜然甜辣土豆仔 $48
香脆,微微辛辣,惹味嘅小薯仔
絕絕子爆汁炸雞 $58
日月光蕃茄烤寧波魚 試食價 $238
+探魚鮮豆花 +$30
+寬粉 +$30
寬粉亦都比出面食到既有咬口,唔會煮到淋哂
囂張冰桔桶 $78