Bookmark左筲箕灣既激安燒肉工房好耐!估唔到好低調咁係尖沙咀開左分店!新分店仲要全單7折!好抵食呀💓大家襯佢有優惠快d黎試下啦🥰睇ig有疫市優惠定食,唔知揀邊款牛肉既朋友,可以叫個九宮格定食,9款牛肉食完覺得好味再encore。Ig post見定食$288包白飯,汽水同甜品。今日黎尖沙咀分店就冇呢個set啦。$288淨係九宮格only。本身已經做緊7折好抵,想食飯就自己加單😂九宮格有安格斯牛仔骨,安格斯牛三角,草飼牛護心肉,草飼牛肋條,Prime牛小排,黑毛手梅花,黑毛牛小排,A4和牛,一口牛安格斯🐮其實都係跟menu打😂除左一口牛,就咁睇樣分唔到邊款屬於咩部位🙈如果有個細名牌就好啦。牛肉質素幾高,而且$288有咁多件牛肉價錢相宜。上次去616燒肉質素同份量都唔值咁貴,有比較就覺得激安更加抵食😋燒飯團 加配蟹膏同明太子😍紫菜原塊上枱,可以燒熱紫菜同飯團,味道更佳。朋友介紹燒菠蘿🍍菠蘿幾甜,不過甜係正常的吧,不算做推薦菜式。雞泡魚干😉前菜唔錯,最鍾意沙律醬。飲品每人點左杯calpis梳打🍹埋單三百幾蚊。食緊已經介紹俾朋友,限聚令冇左一定會約fd黎幫襯🤗😛

午餐