今日同兩個朋友連埋佢個BB出街,一行三大一細,行到好攰,真係要搵個地方坐下,尤其而家天氣咁熱,真係好需要搵杯凍野充電,就嚟咗呢間咖啡店,今次新出嘅飲品真係有驚喜,不過亦都有啲女雷品出現1:新出荔枝蜜桃茶沙冰定價比一般沙冰高30%,呢杯大要成$47 ,不過好好飲!有荔枝未有蜜桃味,亦都有好香的茶味,中間仲有啲一粒粒果肉,定唔知係蒟蒻,幾好食2:芒果沙冰呢個大杯要$37 ,價錢俾啲新野平啲,不過呢杯野真係超級難飲,第一好甜,第二好假的味道,朋友飲咗兩啖直接可以送俾垃圾桶飲3:凍咖啡$34呢度只得一款凍咖啡,就係美式,選擇少,質素正常,好濃烈,不過好酸,我就麻麻哋咁酸嘅咖啡,不過可能係個人口味問題,我就唔敢亂評4:有機蘋果汁$20一包蘋果汁仔,竟然$20 ,雖然話有機,不過真係定價過高,不如買佢哋出的新鮮蘋果汁算啦,不過當日冇蘋果汁喎,局住要買呢包比BB飲,我就唔飲啦,聽佢哋講味道OK,個人覺得有啲貴姐飲品分數一半一半,環境唔錯,冷氣夠凍,員工禮貌不過不失,有Wi-Fi,整體合格

1:新出荔枝蜜桃茶沙冰

2:芒果沙冰