2020-04-12 548 瀏覽
新冠肺炎疫情持續,因為唔想出街食早餐,所以嗌咗外賣,其實早幾年已經有網上點外賣經驗,當時仲未有app,不過講真呢2間網店,我覺得佢哋嘅外賣店舖唔算多,唯獨app比較多選擇,所以近期主打叫app,難得比我發現有間勁近屋企嘅Cafe,所以試一試,【但其實從來都無食過亦唔知有呢間舖喺附近】。首先我搜尋到呢間餐廳之後再上openrice睇相,見到賣相唔錯,起碼感覺唔係嗰d扮西式早餐嘅港式餐廳先吖!最後嗌咗2份早餐:【香草豬肉腸、煙肉、法國田園沙律配蒜蓉多士$55】,另加$10配多個麥皮,飲品:熱古法奶茶及鮮磨咖啡。食後感:豬肉腸ok,田園沙律雖然配千島醬但都唔錯,有開胃感覺飲品:奶茶一般,如果鍾情飲咖啡嘅人應該較易接受,因為似特濃咖啡嗰種,比較無咁甜整體感覺:呢個價錢食all day breakfast 都可以,最適合就係啱晒d懶人或者而家疫情唔想出街食嘢嘅人

2020-04-12
20 分鐘 (外賣送餐)
$60 (早餐)