2020-03-25 263 瀏覽
驚安之殿堂美食廣場剛剛開幕,最令人期待既當然係Gindaco。依間喺美食廣場入面排隊人數亦都係最多,而我亦都滿心期待佢一貫外面脆卜卜既章魚燒!師傳其實好快手整好一大堆章魚燒等賣,但係收銀到出貨既同事有啲慢,所以長期多人排隊。新口味玉子照燒醬章魚燒到手後覺得有啲伏。原來佢所指既玉子係一球蛋沙律.....不過心諗唔緊要,精粹係章魚燒嘛。但係當我地一咬落去..唔脆,成口杰撻撻既粉漿加淡茂茂既口感就覺得絕對唔係Sogo同太古分店既水準。由於menu同印花咭都同其他同名店舖唔一樣,我地懷疑佢唔係同一owner。想食真正Gindaco章魚燒既朋友,我建議幫襯返Sogo或者Apita啦。