2011-02-11
係MCL睇完戲見無聊所以周圍行下 行到去Food Street 見到有間之前雜誌介紹過既餅店就入左去睇下 去到餅櫃前見到有各種形形式式既西餅 勁靚:-D店員好殷勤咁叫我同朋友試佢地個推介"蘋果酥" 一試即刻愛上♥ 皆因有我最愛custard :-)於是就order左一個呢個酥同之前Amanda S話好食既青蘋果奶涷 另外買左杯熱朱古力加棉花糖 佢用一粒粒既朱古力沖 好好飲;朋友叫左杯Latte佢話奶泡打得好creamy wor~曲奇餅都有得試食 個綠茶同燕麥好正 仲有個合桃芝士包有粒粒芝士好吸引 所以我地仲另外買左合桃芝士包同兩包曲奇餅 雖然朋友覺得個青蘋果奶涷好好味但我就覺得普通啦 可能我本身唔係好鐘意奶涷 但個"蘋果酥"實在太好味!!! 簡直愛死佢♥♥ Btw 啲Staff好有禮貌同好殷勤 佢地仲話佢地大廚係Grand Hyatt做過 40蚊可以試到5星級大廚甜品 哈:-)我諗我以後都會黎多啲嚕 呢度仲有免費Wifi 可以坐係度慢慢high tea!!