2021-10-03 33 瀏覽
💋oico芝士薯條上次來食見倒隔離枱食呢個芝士薯條,個樣好似好吸引,而且芝士醬又夠多,所以今日第一樣就叫左佢,薯條等咗好耐好耐先上枱,所以食落去都算熱辣辣,不過同我食開既芝士薯條有啲唔同,佢係好多芝士醬放係薯條上面,仲有好多好似未焗溶嘅芝士粒係薯條同埋薯條中間,好奇怪!所以最後我地都冇食曬😂😂😂💋溫泉蛋卡邦尼意粉溫泉蛋好吸引,生熟做得啱啱好,佢嘅卡邦尼係比較多汁嘅,所以醬汁相對上冇咁濃郁,容易啲入口,碟意粉就唔算好大碟 ,意粉係我鍾意食嘅硬口感!nice❤️💋蕃茄煙三文魚意粉意粉嚟到嘅時候見到煙三文魚你有兩大片,配料係蘑菇同埋洋蔥份量都算多。食落蕃茄味好濃仲有少少蕃茄蓉。oico出品既意粉真係好有水準😂😂😂💋lunch set 會配有餐湯,今日係南瓜忌廉湯,個湯做得麻麻地有啲奇怪味,所以飲咗幾啖就冇飲🥴

💋oico芝士薯條
💋溫泉蛋卡邦尼意粉