🔅 Café Sausalito 🔅深水埗🔅cafe🔅夏日炎炎,再次去左深水埗chill~本身想去黃店名筆館 @muzepens 買份禮物俾朋友,點知揀左好耐都決定唔到,揀到攰攰地就去咗對面嘅Cafe休息吓🫣😅點知都幾有驚喜!我哋叫咗兩杯特飲,一杯係Very Dirty,咖啡酒,加Cold Brew,同牛奶~佢仲有自家製嘅朱古力醬~成杯嘢飲奶味好重,咖啡好香,超好飲!一睇就知道係會好易醉😂,因為真係太好飲另一杯係Flamingo,睇個樣都知道係西柚汁加咖啡,味道同甜度都調和得好好,推介🫶🏻今次冇試佢嘅食物,下次一定想試試餐廳位置擺設都好好,但係有位店員/老板娘(?)唔知點解成日好冇禮貌,睇都唔睇就話冇位,未飲完又會趕住收杯,少少辛苦😣Café Sausalito 網址: https://s.openrice.com/QrbS0XzQ100~uZ5MGAA地址: 深水埗大南街201號地舖電話: 36893292=====================#深水埗美食 #深水埗黃店 #深水埗cafe #深水埗 #cafe #香港cafe #cafehopping #shamshuipo
🔅 Café Sausalito 🔅深水埗🔅cafe🔅

今次冇試佢嘅食物,下次一定想試試

Café Sausalito

地址: 深水埗大南街201號地舖
電話: 36893292
=====================
#深水埗美食 #深水埗黃店 #深水埗cafe #深水埗 #cafe #香港cafe #cafehopping #shamshuipo #kazyyssp #kazyycafe #kazyycoffee #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkig #hkgirl