2017-12-11
偽文青的一天。有一次經過山林道 已經將呢間cafe放左係to do list~ 襯今日補假 一於享受平日的悠閒。女生會發掘到好多呃like影點。整間店都是走soft路線 舒適 簡約 可以坐一整個下午。健康飲食 亦是其中一個賣點~ 有新鮮製smoothie, bagel。我和好姐妹已經食左午飯 於是只是點了輕食。水牛城雞翼好正~ 焗的時間控制得好 夠曬入味 帶點酸帶點微辣。外脆 雞肉juicy得黎又軟熟。真心好味。仲好體貼咁切好一半 女生最怕啃雞翼嘛~炸薯條配黑松露醬。粗薯條用新鮮薯仔做 所以啖啖肉 又新鮮。灑上少量海鹽 配埋黑松露醬又香又creamy 仲正! 開心果芝士蛋糕。創意配搭。濃濃的開心果味 配上輕輕的芝士味 咬落有質感 餅底帶點脆 層次都幾豐富~椰子水 推介!無添加 清香又健康。美式咖啡 espresso base做得好~ 甘甜 夠nutty! 又搵到一個可以放輕鬆的好地方!
椰子水 推介!無添加 清香又健康。
又搵到一個可以放輕鬆的好地方!