🐻 又好耐無出現啦....因為忙碌了一段時間!有無朋友好似🐻咁樣有時突然間好想食台灣野再飲番杯珍奶呢 😂 今次又再次黎幫襯尼間餐廳啦!環境舒服又有大圓枱,岩曬一大班人黎食啊!今次晚市黎食,order左「香蔥魯肉拌麵」、「烏魚籽香草什菌意大利麵」、「香酥炸雞」同埋「寶島珍珠奶茶」😛 之前都食過下午茶同午餐,會抵食d,牛肉麵湯底都好正啊!推介/ 意見‼️✨ 「香蔥魯肉拌麵」🐻最愛啊!因為鋪係面既香蔥魯肉夠曬香口,仲有特製醬汁撈埋一齊食真係好鬼正!夠曬開胃 🤤✨ 「烏魚籽香草什菌意大利麵」係無諗到台灣餐廳會有既主食,辣辣地好惹味,烏魚籽粒粒掛係意大利麵上,每口都好有脆卜卜感覺✨✨ 「香酥炸雞」份量夠多,🐻覺得可以再熱一點就好啦!「寶島珍珠奶茶」就當然唔少得,正常發揮!價錢‼️$68「香蔥魯肉拌麵」$128「烏魚籽香草什菌意大利麵」$58「香酥炸雞」$28「寶島珍珠奶茶」

推介/ 意見‼️

價錢‼️
$68「香蔥魯肉拌麵」
$128「烏魚籽香草什菌意大利麵」
$58「香酥炸雞」
$28「寶島珍珠奶茶」
  • 香蔥魯肉拌麵