整體食物種類少。但帶子和甜蝦刺身很美味,啤酒任飲1. 服務: Momo cafe職員尚算友善,但人手不足,同一位職員要同時處理生蠔及日本刺身,易交叉感染。佢工作辛苦,亦曾被其他客誤會而鬧,無奈 (我地絕對無鬧佢!)2. 環境:幾舊式,冷氣嚴重寒冷,說是中央冷氣問題而沒法調較, 連隔離枱新入座都話太凍,而趕著調位去坐其他地方。洗手間配套,只得1格,排長龍,好大壓力!尤其我和家人因食物問題而3次肚瀉,深感痛苦難堪。3. 食物:質素普遍差,種類極少,熱食味道不能接受。全場只得帶子和蝦刺身美味,現成的啤酒任飲及moverpick 雪糕最可接受。但雪糕需要食客親手添加,兼讓客人沒帶口罩之下自行添加,很不衛生!4, 總結:唯一好嘅係 staff 普遍friendly,可惜人手非常不足 而扣分,真係好難求助 - 呢part 佔30 %. 環境(洗手間嚴重不足,冷氣過份勁凍,似要戴帽著長袖衫來)及食物質素大部分麻麻,熱食及湯唔夠熱 - 呢part 佔70 %. 若當普通家常便飯 / 類似私人住家diy 自製mini buffet party at home, 係ok 的,或當飲beer 傾計都ok.
整體食物種類少。但帶子和甜蝦刺身很美味,啤酒任飲

1. 服務:

2. 環境:

3. 食物:

4, 總結:
若當普通家常便飯 / 類似私人住家diy 自製mini buffet party at home, 係ok 的,或當飲beer 傾計都ok. 亦啱好愛食movenpick 嘅客人。

2023-07-15
2 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日