2018-04-04 293 瀏覽
平時見咁多人去排隊諗住去試下有幾好食,咁啱見到5:30有85折就諗住試下餐廳D位太窄, 一D私人空間都無,格離枱傾咩都聽得清清楚楚,枱與枱之間得個一條罅隙仔,最唔掂就係送嘢食嘅速度,得2個鐘食嘢時間,第一轉叫嘢食,都要等成10幾分鐘先上得一碟花之戀,20分鐘後先有嘢飲同魚生,諗住距上得咁慢又得個2個鐘咁咪再叫定第二轉,第一轉嚟整後都已經食左一個鐘,距就已經吹買單,話仲有一個鐘,吹買單唔緊要,但咁嘅送食物速度真係好唔掂,飲完一支清酒,想飲第二支嘅時候都要等成20幾分鐘,咪問下D職員可唔可以幫我睇下支清酒會唔會留左單姐,點知個職員答:我地唔同部門嫁,你再等多陣,最後前前後後等左半個鐘頭先有支清酒,哩間嘢一定唔會再去!